سهامداران این شرکت با حداقل 30 سال تجربه در زمینه خرید و فروش انواع مشتقات نفتی،پتروشیمی اعم از صادرات سوآپ و ترانزیت فعالیت دارد که اجمعا به شرح ذیل میباشد.
گازوئیل،بنزین،نفت سفید،فورفورال اکسترکت انواع پارافین،گوگرد،وکس،وازلین،اسلک و.......
انواع روغن صنعتی
روغن صنعتی به طیف وسیعی از محصولات صنعتی که شامل انواع روانکارها است، اطلاق می شود و به طور کلی روغن صنعتی به انواعی از روغن که مصارف صنعتی دارند گفته می شود که بر حسب کاربردشان خواص فیزیکی و شیمیایی متفاوتی دارند
* روغن دنده های صنعتی
* روغن توربین
* روغن ترانسفورمر
* روغن گردشی و هیدرولیک
* روانکارهای عملیات ماشین کاری و برشکاری
* روغن های صنایع نساجی
* روغن های کمپرسور
* روغن دیزل ژنراتور
* روغن ماشین آلات سنگین ( کشاورزی ، راه سازی ، معادن و …)
* روغن های محافظ
* روغن های انتقال حرارت
نفت کوره یا مازوت
نفت کوره یا مازوت یکی از هیدروکربنهای نفتی است که در مراحل تصفیة نفت خام پس از اتر و بنزین و نفت چراغ بدست میآید و چون سیاه رنگ است به نام نفت سیاه نیز خوانده میشود. این ماده ارزانترین ماده سوختنی برای کوره حمامها و تنور نانواییها و موتورهای دیزل و برخی نیروگاهها است
پلمیر
بَسپار[۱] یا پلیمر (به انگلیسی: polymer) مادهای شامل مولکولهای بزرگی است که از به هم پیوستن واحدهای کوچک تکرار شونده که تکپار یا مونومر نامیده میشود، ساخته شدهاست.
رشته دانشگاهی پلیمر یکی از گرایشهای شیمی و مهندسی شیمی میباشد. این گرایش تا سال ۱۳۶۲ یکی از گرایشهای مهندسی شیمی بود اما در حال حاضر به عنوان یک رشته مستقل با دو گرایش صنایع پلیمر و تکنولوژی و علوم رنگ در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی ارائه میشود، البته هنوز نیز در شماری از دانشگاههای کشور مهندسی پلیمر یکی از گرایشهای مهندسی شیمی است. واژهٔ بسپار فارسی است و از دو بخش بس (بسیار) و پار (پاره، قطعه) ساختهشدهاست.[۲] [پیوند مرده][پیوند مرده]واژه «پلیمر» از دو بخش یونانی «پُلی» به معنای بسیار و «مر» به معنی قسمت، پاره یا قطعه گرفته شدهاست.
مشتقات پتروشیمی
صنایع پتروشیمی (به انگلیسی: Petrochemical industry)، بخشی از صنایع شیمیایی است که فراوردههای شیمیایی را از مواد خام حاصل از نفت یا گاز طبیعی تولید میکند.
امروزه فراوردههای نفتی علاوه بر مصرف در زمینه سوخت وسایل نقلیه، روغن موتور و غیره، در تهیه بسیاری از قطعات مورد نیاز ساخت وسایط نقلیه، نقش ارزندهای دارد. فراوردههای نفتی در تهیه سوخت موشکهای هدایت کننده، سفینههای فضایی و ماهوارهها و حتی در ساخت بسیاری از قطعات داخلی آنها کاربرد اساسی دارد. مادهٔ اولیهٔ بیشتر داروها و حتی آنتیبیوتیکها از ترکیبات نفتی مشتق میشود.
دید کلی صنایع پتروشیمی(Petrochemical industry)، بخشی از صنایع شیمیایی است که فراوردههای شیمیایی را از مواد خام حاصل از نفت یا گاز طبیعی تولید میکند. تا پیش از وارد شدن نفت به مفهوم امروزی در زندگی انسان، مواد شیمیایی مورد نیاز، بر اثر تغییر و تبدیل صنایع گیاهی و حیوانی بدست میآمد. اما در اوایل قرن بیستم نفت خام و گاز طبیعی به عنوان ماده اولیه برای تهیه بسیاری از ترکیبات مورد نیاز انسان، اهمیت حیاتی و روزافزونی پیدا کردهاست.